Friday, December 9, 2011

MankerBeer.com -> Beer Wars och ölsnack på Bandit Rock

När pop-Jonas på Brill & Co besökte Bandit Rock (Official) för att snacka öl och Beer Wars så var det ett intressant och skönt snack som ni borde lyssna på. Det är verkligen kul att så många börjar bli ölintresserade så att det blir radio spots och releasefester utan några konstigheter. Som exempel tar Jonas att man går ju inte och hämtar råd om mat på McDonalds..

Hand i hand så sker saker och det ser vi ju även på hur Jessica (St Eriks ölvänner) gör öl med Mathias Dahlgren, öl behöver och är inte svårt - öl är kul och det är det som de här personerna hjälper till att visa. Manker Beer är såklart med och gör sin del. Så fortsätt dricka god öl!

3 comments:

  1. Hi you are doing a great job. i was looking for this information. i found it on your page its really amazing. I like that information. I am sure that these are your own views. They are really awesome. You are really fantastic. Thanks Why didn’t I think about this? I hear exactly what you’re saying and I’m so happy that I came across your blog. You really know what you’re talking about, and you made me feel like I should learn more about this. Thanks for this; I’m officially a huge fan of your blog.

    ReplyDelete
  2. Wow..!! Such a nice post. I like the way you write. Keep posted...

    Cheers,
    Ray Grimm

    ReplyDelete