Thursday, September 13, 2012

MankerBeer.com -> Vinn biljetter till SBWF med de officiella Ölguiderna på MankerBeer

Mitt i allt vårt arbete med teasers och filmer inför Stockholm Beer and Whisky Festival, intervjuer med utställare och sammanställandet av den kompletta öllistan inför mässan så har vi nu den lilla nyheten att MankerBeer kommer vara officiell Ölguidespartner på mässan. Det innebär att vi kommer att hjälpa alla er törstande öldrickare med tips, råd och annat som ni kan tänkas undra över (kring öl då, vägen till toaletterna får ni själva klura ut). Vi är såklart hemskt glada över att kunna dela med oss av det vi kan och hoppas att ni ska nyttja oss för att få en mer komplett upplevelse. Återigen får vi komma ihåg att Stockholm Beer är en av de största och mest respekterade ölmässorna i världen så det finns mycket att vara stolta över och hinna med.
För att glädja oss åt denna nyhet och för att ge er alla en chans att redan nu boka in er biljett till mässan så har vi tillsammans med vice huvuddomare Tomas Danko nu en utlottning utav biljetter till Stockholm Beer på vår Facebooksida (tyvärr så är denna utlottning endast där just nu, en genom bloggen kommer framöver).
Så in på vår Facebooksida och leta upp denna bild och de instruktioner som finns för hur ni är med i utlottningen så lovar vi att det kommer att komma en radda roliga saker framöver

No comments:

Post a Comment