Friday, October 23, 2009

Råkade ramla över: Sierra Nevada Porter och Gulden Draak

Skulle köpa lite öl för att värma upp inför kvällens drabbning mellan BP och mitt fina IFK Göteborg som spelas här i stockholm nu ikväll. anyway, jag hade t.o.m kollat innan på bolagets hemsida för att se vad det fanns att välja på nere på mitt "närmsta" bolag.

Väl där blev jag återigen överraskad, av någon anledning har detta bolag ofta ströprodukter från beställningssortimentet inne. Kanske de välbärgade personerna här helt enkelt beställer en låda och sen är snälla nog att lämna 10 stycken kvar. Inte mig emot. Sist fanns det 2 pallar Blossa årgångsglögg och idag fanns det Sierra Nevada Porter, 8 stycken för att vara exakt samt typ 10 Gulden Draak, även den från beställningssortimentet.

Så ner i korgen rök förutom Twisted Thistle (ogillar brittiska IPOr men i brist på annat så) samt lite gott och blandat plus 4 Sierra Nevada Porter och 1 Gulden Draak.

Kändes lite dumt att köpa på mig fler GD då de ändå gick på typ 30 pix och jag brukar ha svårt för belgisk öl. Får se om det var rätt eller fel.

ska iaf bli kul att testa SN Portern. Deras stout som jag drack på tappp och tyckte var sådär kanske kan förlåtas av denna. Vem vet

4 comments:

 1. Jag gillar gulden draak, det skall bli kul att höra vad du tyckte om den.

  ReplyDelete
 2. Hurdan är den? är den värd att köpa ett par till av?

  ReplyDelete
 3. Jag tycker också den är väldigt bra. Beställde en låda i våras.

  ReplyDelete
 4. Då blir det nog att gå och köpa på mig ett par till imorgon.. SN's porter då? Brukar ha svårt för "svagare" porters då jag tycker de saknar styrkan i smak och mustigheten man annars vill åt.

  ReplyDelete