Sunday, May 1, 2011

Mikkeller Bar kör på hårt i maj!


Mikkeller Bar nere i köpenhamn har redan hunnit bli ett år gammalt och det firas nu på torsdag med exklusiva fatöl varav några aldrig tidigare har serverats. De första 1000 glasen är dessutom gratis och hade man bara bott lite närmare hade det varit ett självklart besök då! Massbryggare har blivit mitt nya ord för Mikkeller och med 20 nya öl som har världspremiär samma kväll så måste man ändå imponeras över hans öl-intellekt. Tänk att ha alla dessa tankar om öl, recept och idéer i huvudet. Lite som rain man men en bryggare.

Men det slutar ju inte där heller! För bara sex dagar senare, den 11 maj, har man nu ordnat en specialkväll med Cigar City och bryggmästaren Wayne Wambles där de kommer presentera sin samarbetsbrygd i 4 olika tappningar.

Utöver det så borde alla redan veta om att de den 25e maj har en meet and greet med Three Floyds med än mer exklusiva öl! Vilket sedan följs upp med den nu slutsålda beer makers dinnern med dessa herrar. Om de presenterar sin senaste samarbetsbrygd låter jag vara osagt.´

För oss som inte kommer vara med på någon av dessa galna kvällar så kan vi trösta oss med att Mikkellers utökade Single Hop-serie nu intagit större delarna av Sveirge och var dag föds nya event på Facebook och internet där man lanserar serien.

No comments:

Post a Comment