Monday, May 16, 2011

Vinnarna i 2-årstävlingen!


Bloggen har firat hela dagen med att boka in trevliga aktiviteter i Köpenhamn de närmsta dagarna och det lär förhoppningsvis bli saker som alla får ut något av. Så skål för det. MEN - nu är också vinnarna i Manker Beer Blog's 2-årstävling utlottade.

Det rätta svaret på frågan "Vilken öl var den andra (2) ölen att få toppbetyget "kalasbra?" var nämligen en kuggfråga kom jag själv på. Anledningen är att jag i början inte använde mig av samma poängsystem som nu. Så av de som har hittat rätt och funnit den andra ölen som fått betyget "kalasbra" och inte 7/7 eller liknande så har jag lottat ut den signerade EIPA-flaskan. Övriga två priser, de båda t-shirtsen, har lottats ut bland de som sagt antingen rätt svar eller den öl som var den andra att få maxbetyg (alltså kalasbra eller 7/7). Känns rätt fair.

Svaren är i alla fall: Mikkeller 1000 IBU var andra ölen som fick "kalasbra" medan "Chouffe Dobbelen IPA Triple" var den andra ölen att få ut maxbetyg.

Vinnarna är så slutligen:

Signerad Brooklyn EIPA-flaska - Kenny Carlsson
Sorbon t-shirt - Kim Hedin
BrewDog t-shirt - Magnus Svensson

Stort grattis och jag har hört av mig på mail till er!


3 comments:

  1. Grattis till vinnarna! Om det är den Kim jag tror det är så vet jag ju vem det är, trevlig prick :)

    ReplyDelete
  2. Stort tack! /Kenny

    ReplyDelete
  3. Du tror alldeles rätt, Johan! :) Kommer du ordna fler ES-provningar på det lokala bryggeriet? Det har ju dykt upp en del nyheter sen senast :)

    ReplyDelete